Cautare

61913 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (5.39 secunde)
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic. ... Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Puteti citi in continuare cea mai recenta postare pe blogul lui Mircea Badea, pana la aceasta ora. ... Din nou ?! Inteleg din zecile de mii de mesaje teribile la adresa mea ca 5 milioane v-au votat pentru ca sunteti anticomunist si antimoguli.
Se stie ca reputatul analist se pozitioneaza din principiu contra puterii si de partea opozitiei. De aici rezulta concluzia ca Ion Cristoiu stie ca Traian Basescu nu va mai fi la putere incepand din toamna.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3. ... Problema sunt conducatorii, alesi de noi, din pacate pe dudele lor!
Mircea Badea, Oana Stancu si Victor Ciutacu. ... Un posibil raspuns este cel din finalul stirii: ... Cum din lista lipsesc copiii vedetelor, eu cred ca pe locul 1 in topul expresivitatii este Victor Ciutacu, acest veritabil Fernandel al Antenei 3.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine. O sa te strivesc ca pe un gandac de cacanarie", scrie Mircea Badea, pe Facebook.
1980 - Ia prima nota de 1, pe motiv ca a copiat dupa Mircea Badea la un extemporal.
"Eu am semnat-o impreuna cu colegii mei Adrian Ursu si Mircea Badea", a spus Mihai Gadea.
Sunt din ce in ce mai multi hotarati sa iasa in strada. ... Mircea Badea a comentat astfel, intr-o interventie telefonica la Antena 3, aceasta desemnare:
Cred ca, in curand, imi bag picioarele in Facebook-ul asta, atat la propriu, cat si la figurat. Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
REMEMBER CENACLUL FLACARA LA SALA PALATULUI DIN BUCURESTI Data: ... Sala Palatului, Bucuresti Membri ai Cenaclului din toate generatiile si seriile va asteapta la o seara memorabila in care se intalnesc trecutul si prezentul, pentru a arata ca spiritul Cenaclului Flacara are viitor.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
google-analytics.com